Vinkki: millainen sähkötöpseli on käytössä maassa johon menen?

Usein matkalle otetaan mukaan sähkölaitteita, joita kytketään paikalliseen sähköverkkoon: latureita, parranajokoneita, viihde-eletroniikkaa jne. Tällöin ennen matkaa kannattaa selvittää minkälainen sähköpistoke on käytössä kohdemaassa.

Matka-adapteriGlobal Electric and Phone Directory kertoo eri maissa käytettävän mallin. Jos matkustat paljon, reppureissaaja.info suosittelee yleismaailmallisen matka-adapterin ostoa jolloin kohdemaan pistorasiasta ei tarvitse erikseen huolehtia. Yleensä näitä adaptereita myydään lentokentillä, mutta hankinta kannattaa suorittaa jo ennen matkaan lähtöä. Esimerkiksi Superkauppa.fi myy yleispätevää matka-adapteria hintaan 12,90 € (Klikkaa tästä linkistä tuotteen sivulle)

Yhdysvaltalainen A-tyypin pistoke

Yhdysvaltainen A-tyypin pistoke. Tämän pistorasiaan suomalainen sähkölaite vaatii adapterin.

——————————————————————————————————————————
Laadukkaat matka-adapterit myy Adventra. Klikkaa tästä ja katso! (mainos)

Käytetyt hakutermit:

This entry was posted in Vinkit. Bookmark the permalink.