Kiinnostaako sinua äkkilähdöt, halvat lennot ja halvimmat matkat?

Halvat matkat? Halvat lennot Pariisiin? Egyptin matkat? Halvat lennot Lontooseen? Reppureissaaja.info on kerännyt vinkkejä ja paikkoja mistä niitä etsiä sivulle Halvat lennot: Lentojen varaaminen internetistä. Blogimme kertoo lisävinkkejä äkkilähtöjen ja halpojen lentojen metsästämiseen.

Juuri nyt vinkkaamme Air Finlandin matkoja ensi kesälle: Air Finland Holidays on tehty ihmisille, jotka osaavat lomailla ihan itse. Air Finland Holidays -matka ei sisällä kalliita oheispalveluja, kuten allasjumppaa, bussiretkiä, bingoa tai sikajuhlia, joiden järjestäminen on kallista ja jotka nostavat matkan hintaa niidenkin osalta, jotka eivät näihin rientoihin osallistu. Selaa Air Finlandin kesämatkatarjouksia tästä linkistä

This entry was posted in Yleinen and tagged . Bookmark the permalink.