Maailman ahkerimmat matkailijat – MostTravelledPeople.com

Tykkäätkö matkustaa ympäri maailmaa aina uusissa ennestään tuntemattomissa maissa ja paikoissa? Varaatko mieluiten matkan sinulle uuteen maahan kuin että palaisit aina vanhaan ja tuttuun? Silloin www-sivusto http://mosttraveledpeople.com/ saattaa kiinnostaa sinua.

MTP.com on käytännössä iso tietokanta, jossa voi pitää lukua omista vierailluista maistaan ja alueistaan. MostTravelledPeople on laajentanut maiden käsitettä pienempiin alueisiin kuten Yhdysvaltain ja Intian osavaltioihin sekä kaukaisiin saariin. Näin ollen “maalistalla” on nykyisin peräti 872 entiteettiä, joissa voit vierailla. Kärjessä on sivuston luoja, “The Most Travelled Man”, amerikkalainen Charles A Veley, jolla on peräti 822 näistä listan paikoista käytynä. Suomalaisiakin löytyy listan top10:sta peräti kaksi: Veikko Huhtala ja Oili Liutu.

Kannattaa käydä vilkaisemassa http://mosttraveledpeople.com/.

This entry was posted in Nettisivustot and tagged . Bookmark the permalink.