Huono-onninen matkustaja vietti 5 yötä lentokentillä

Lontoolaisen Antonio Christopherin matka serkkunsa häihin Karibialle St. Kittsin saarelle oli todella epäonninen: matkansa aikana hän vietti peräti viisi yötä lentokentillä.

Epäonni alkoi jo kotimaassa Heathrown lentokentällä; lumimyrsky piti Christopherin yön kentällä. Päivä joulun jälkeen hän saapui New Yorkiin ja niin vain oli sielläkin lentoliikenne poikki lumentulon takia = toinen yö kentällä. Mies onnistui kovalla työllä buukkaamaan lennon New Yorkin LaGuardialta, mutta sekin lähti vasta seuraavana aamuna eli Christopherin kolmas yö meni LaGuardialla. Ilmeisesti lontoolaisemme rakastaa lentokentillä yöpymistä, sillä New Yorkista hän matkusti Miamiin, jossa hän vietti yön kentällä – lento St. Kittsille lähti vasta seuraavana päivänä.

Loppujen lopuksi Antonio Christopher ehti osallistumaan serkkunsa häihin. Paluumatkalla hän yöpyi yhden yön lentokentällä New Yorkissa lumimyrskyn takia …

This entry was posted in Uutiset, Yhdysvallat and tagged . Bookmark the permalink.