Mafiamuseo avaa Las Vegasissa

Benjamin "Bugsy" SiegelLas Vegas tiedetään pelikasinoiden, taitavien viihdyttäjien, glamourin ja CSI:n lisäksi mafiamenneisyydestään. Nyt 17. helmikuuta kaupungissa avaa ovensa Las Vegasin mafiamuseo, The Mob Experience. The Mob Experiencen konsulttina on toiminut 79-vuotias Millicent Siegel Rosen, jonka isä oli ei enempää eikä vähempää kuin legendaarinen mafiapäällikkö Benjamin “Bugsy” Siegel. Mafiamuseo, joka toimii Tropicana-hotellin yhteydessä, kertoo näiden kovien miesten tarinan, jotka rakensivat ja hallitsivat 1940- ja 1950-lukujen Las Vegasia.

Museon lisäksi mafiasta kiinnostuneelle turistille on tarjolla The Vegas Mob Tour, kuudesti viikossa järjestettävä kiertoajelu, joka tutustuttaa kaupungin tärkeimpiien mafia-aiheisiin nähtävyyksiin. Myöhemmin syksyllä aloittaa myös kolmas mafiakohde: Las Vegas Museum of Organized Crime and Law Enforcement, joka on Las Vegasin pormestarin Oscar Goodmanin suojeluksessa oleva hanke. Se tulee sijaitsemaan liittovaltion entisellä oikeustalolla.

==============================================================
The Mob Experience, aukeaa 17.2.2011, 17 at the Tropicana, 3801 Las Vegas Blvd. South, www-sivut: http://www.lvme.com/.
The Vegas Mob Tour, kuutena iltana viikossa, kokoontuminen Royal Resort, 99 Convention Center Drive. Osallistujan täytyy olla vähintään 16-vuotias. Www-sivut: http://www.vegasmobtour.com/.
==============================================================

Suomesta lentäminen Las Vegasiin keväällä 2011 maksaa edullisimmillaan reilut 650 euroa. Supersaverin kautta edullisimpia lippuja tarjoavat US Airways ja SAS.

This entry was posted in Nähtävyydet, Yhdysvallat and tagged , . Bookmark the permalink.