Muutama vinkki halpojen lentojen metsästämiseen

Omatoimimatkailija etsii tyypillisesti halpoja tai edullisia lentoja matkakohteisiinsa. Hyvän halvan lentohinnan löytäminen vaatii hiukan työtä, aktiivisuutta ja toki onneakin. Yleisesti edullisimpia lentoja pääsee hyödyntämään mikäli on matkustusajankohdan suhteen joustava. Tänä vuonna asiantuntijat ennustavat kesähintojen olevan viime vuotta korkeammat, joten matkustaminen kesäsesongin ulkopuolella saattaa kannattaa.

Tässä muita vinkkejä:

  • seuraa lentoyhtiöiden verkkosivuja ja liity niiden Facebook-faniksi, lisäksi kannattaa tilata lentoyhtiöiden uutiskirjeitä
  • ole selvillä mitä lisämaksuja lentoyhtiöillä on, niiden takia esimerkiksi halpalentoyhtiön hinta ei ehkä enää olekaan halpa: esim. Ryanair velottaa matkatavaroista, unohtuneesta netti check-inistä jne.
  • vaihtele lentopäivää ja aikaa: yleensä perjantait ja sunnuntait ovat kalliimpia lentoja. Usein lähtöajalla on myös merkitystä: hyvin varhainen aamu saattaa olla halvin.
  • vertaile lentojenvaraussivustojen hintoja, Reppureissaaja.info käyttää ja suosittelee seuraavia:

This entry was posted in Matkailutieto and tagged . Bookmark the permalink.