Pariisin Disneyland rekrytoi Suomesta 400-500 työntekijää ensi kesäksi

Tässä on tilaisuus Ranska-henkiselle kielitaitoiselle (ranskaa vähän, englantia enemmän) 18-vuotta täyttäneelle palveluhenkilölle. Disneyland Paris rekrytoi 400-500 suomalaista kesäksi 2011 ja mahdollisesti pidemmäksikin aikaa.

Työntekijöitä tarvitaan muun muassa asiakasvastaanottoon, myymälöihin, tarjoiluun, siivoukseen, lipunmyyntiin, pikaruokaloihin ja huvipuistolaitteiden valvontaan. Työn aloituskuukaudet ovat helmikuu, maaliskuu, huhtikuu, toukokuu, kesäkuu tai heinäkuu. Työ päättyy kesätöiden osalta 31.8.2011 tai 30.9.2011.

Hakuaika päättyy jo tänään 20.1.2011 joten tartu tilaisuuteen nopeasti ja lue lisää työvoima- ja elinkeinotoimiston sivuilta.

This entry was posted in Ranska, Uutiset and tagged . Bookmark the permalink.