Vältä New Yorkin hotellien ludeongelma

LudeAamulehti kirjoitti viime viikolla, että Yhdysvaltain Marylandissa asuva nainen on nostanut oikeusjutun New Yorkin legendaarista luksushotellia, Waldorf Astoriaa vastaan. Nainen väittää joutuneensa luteiden syömäksi yövyttyään hotellissa. Tapaus ei ole ainutkertainen, sillä jo viime kesänä mm. Yle uutisoi New Yorkin ludetaistelusta. Miten sitten löytää erityisesti Yhdysvaltoihin suuntautuvalta matkalta sellainen hotelli, jossa ei ole luteita?

Kuten niin moniin kummallisiin asioihin maailmassa, myös tähän ongelmaan on avattu palveluja intenetissä. The Bedbug Registry ja BedBugReports kertovat ludehavainnoista amerikkalaisissa hotelleissa ja muissa majapaikoissa. Esimerkiksi ensin mainitussa on 4490 ludehavaintoa New Yorkista!

Käytetyt hakutermit:

This entry was posted in Nettisivustot, Yhdysvallat and tagged . Bookmark the permalink.