Varvaspainin maailmanmestaruuskisat

Unohda eukonkannon MM-kisat tai suojalkapallon mestaruuskilpailut! Nyt kuuminta uutta on varvaspaini ja varvaspainin MM-kisat eli World Toe Wrestling Championship!

Varvaspainin kehitti 1970-luvulla englantilainen George Burgess, joka halusi maanmiestensä pärjäävän ainakin yhdessä lajissa. Tämä toive tosin jäi nopeasti toteutumatta kun vierailulla ollut kanadalainen voitti mestaruuden. Mestaruuskilpailut pidettiin vuosittain Royale Oakissa Wettonissa aina vuoteen 2003, jolloin ne siirtyivät ashbournelaiseen Bentley Brook Inn -majataloon. Tänä vuonna kisa pidetään lauantaina 11. kesäkuuta ja kilpailijat ovat tervetulleita. Osallistumismaksu menee hyväntekeväisyyteen Wish upon a Star – organisaatiolle.

Kengät pois, kädet lattiaan ja isovarpaat painimaan! Kisoihin valmistautumista varten voit lukea tarkemmat varvaspainin säännöt täältä.

Käytetyt hakutermit:

This entry was posted in Englanti, Tapahtumat and tagged , . Bookmark the permalink.