Esittelyssä Aer Lingus

Aer Lingus on Reppureissaaja.infon uusi yhteistyökumppani. Tämä yhteistyö kiinnostaa varmasti blogin lukijoita, sillä Aer Linguksella on suuri määrä kohteita Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Yhdysvalloissa ja näihin saa välillä lentoja todella edullisesti.

Aer Lingus on vuonna 1936 perustettu Irlannin kansallinen lentoyhtiö. Se ei kuulu enää mihinkään allianssiin vaan siirryttyään kohti halpalentokonseptia se erosi Oneworld-liittoumasta maaliskuussa 2007. Yhtiön kotikenttä on Dublin. Aer Linguksen suurimmat omistajat ovat sen kilpailija Ryanair ja Irlannin valtio.

Liikennöinti Helsinki-Dublin välillä alkaa 27. maaliskuuta 2011 ja siirtyy talvitauolle 29. lokakuuta 2011. Lentoja on kahdesti viikossa:

lauantaisin
Dublin 17:00 – Helsinki 22:00
Helsinki 22:45 – Dublin 23:55

tiistaisin
Dublin 07:10 – Helsinki 12:10
Helsinki 12:55 – Dublin 14:05

Halvimmat meno-paluuliput mitä Reppureissaaja tällä hetkellä löysi huhtikuulle olivat 128,63 euroa. Toukokuussa joillakin päivämääräyhdistelmillä pääsee alle 100 euron kokonaiskustannuksilla. Matkatavaraa Aer Linguksella voi kuljettaa ruumassa maksimissaan 20 kiloa sekä 10 kilon käsimatkatavaran. Euroopan lennoilla halvalla lipulla saa käsimatkatavaran kuljettaa ilmaiseksi, mutta kabiinilaukusta peritään 15 euron maksu (kun maksetaan varatessa internetistä).

Dublinista Aer Linguksella avautuu omatoimimatkaajalle paljon kiinnostavia kohteita: Agadir, Bilbao, Buffalo, Cardiff, Detroit, Jersey, Nashville, Sacramento, San Juan (Puerto Rico) jne.

Reppureissaaja.infon toimituskunta on itse matkustanut Aer Linguksella Brittein saarilla hyödyntäen punnan lentotarjouksia. Tarkkailemme jatkossa yhtiön tarjouskampanjoita ja alennuskoodeja!

Klikkaa itsesi Aer Linguksen sivuille tästä!

Käytetyt hakutermit:

This entry was posted in Irlanti, Lentomatkailu and tagged , , . Bookmark the permalink.