New York kieltää tupakoinnin puistoissa ja uimarannoilla

New Yorkin kaupunginhallitus on äänin 36-12 päättänyt kieltää tupakoinnin kaupungin puistoissa, uimarannoilla ja eräillä muilla julkisilla paikoilla kuten Times Squarella. Tupruttelu loppuu kaupungin 1700 puistossa ja 23 kilometrin rantaviivalla kolme kuukautta sen jälkeen kun New Yorkin pormestari Michael Bloomberg on allekirjoittanut määräyksen. BBC:n mukaan Bloomberg kertoi, että “tänä kesänä newyorkilaiset, jotka menevät puistoihin ja uimarannoille nauttimaan raikkaasta ilmasta ja hauskanpidosta saavat hengittää entistä puhtaampaa ilmaa ja istua rannalla, joka ei ole täynnä tupakantumppeja”. Osa vastaan äänestäneistä valtuutetuista piti sääntöä liikaa yksilön oikeuksia rajoittavana ja askeleena kohti totalitaristista yhteiskuntaa.

Tupakointi on kiellettyä myös Los Angelesin kaupungin puistoissa ja Chicagossa niissä puistoissa, joissa on leikkikenttä.

================================================================

Kimppa on kaupunkiopas yhdistettynä huippualennuksiin!
Haluatko saada 40-70% alennusta seuraavan kerran kun käyt ravintolassa, kampaajalla, urheilemassa, tai vaikkapa kotisiivouksesta tai laatukehystyksestä?

================================================================

This entry was posted in Uutiset, Yhdysvallat and tagged . Bookmark the permalink.