Blue1:lta hyvä erikoistarjous Skandinaviaan

Blue1:lla on nyt erikoistarjous Helsingistä Skandinavian pääkaupunkeihin. Lennät Kööpenhaminaan, Tukholmaan ja Osloon alkaen vain 49 euroa/suunta (sis. verot). Tämä tarjous on voimassa 3.3. – 6.3.2011 ja lentoaika on 14.3. – 31.8.2011.

Lentotarjousta voisi hyödyntää vaikkapa matkalla Tukholmaan: Tukholman Teknillisessä museossa (Tekniska museet) on menossa tammikuussa alkanut erikoisnäyttely “NASA – A Human Adventure“, joka esittelee muun muassa NASA:n kuumatkoilla käytettyä kalustoa, satelliitteja, avaruuspukuja kaikkiaan 400 esineen verran. Näyttely on avoinna 6. marraskuuta 2011 saakka. Näyttelyn tuottaja on John Nurminen Prima yhteistyökumppaneinaan NASA, Discovery Channel, The State Museum of the History of Cosmonautics in Moscow, the Kansas Cosmosphere and Space Center ja White Room Artifacts.

Klikkaa tästä tai mainoksesta Blue1:n tarjouksiin:

This entry was posted in Lentotarjoukset, Nähtävyydet, Ruotsi and tagged , , , . Bookmark the permalink.