Kotimaanmatkailun majoitustarjoukset: edulliset helatorstaihinnat ja kesän ennakkotarjoukset Hotellimaailmalta

Hotellimaailman hotellitarjoukset kannattaa katsoa mikäli suunnittelet matkailevasi Suomessa tänä kesänä. Kesän ennakkotarjouksissa on hyviä alennuksia hotellihuoneista ajalle 17.6.-21.8.2011 – hotelleina Holiday Inn, Crowne Plaza Helsinki, Hotelli Seurahuone Helsinki ja Rantasipi. Varaa majoituksesi tästä linkistä ennen 5.6.11 ja käytä varatessasi alennuskoodia KESÄENNAKKO.

Viettämässä helatorstaiviikolla lomaa kotimaassa? Hotellimaailmalla on myös YkkösBonus- tai K-Plussa-kortilla voimassa 29.5.-5.6.2011. välisenä aikana majoitustarjouksia alkaen 65 euroa/yö. Tarjoushotelleina ovat Rantasipi, Cumulus, Hotelli Seurahuone Helsinki, Holiday Inn, Crowne Plaza Helsinki, Rantasipi, Rantasipi-kylpylähotellit ja Ikaalisten Kylpylä. Katso tarjoukset tästä linkistä ja käytä varatessasi alennuskoodia HELALOMA.

This entry was posted in Alennuskoodit, Hotellitarjoukset, Majoitus, Suomi and tagged , . Bookmark the permalink.