BBC raportoi Suomen “keskikesän hulluudesta”

Lonely Planetin George Dunford on raportoinut BBC:n matkailusivuille suomalaisista ja heidän keskikesän hulluudestaan. Artikkelissa “Finland’s midsummer madness” Dunford kertoo kuinka merkit hulluudesta ovat ensin vähäisiä: kauppatorille tulevat myyntiin tuoreet mansikat ja herneet, joita syödään tuoreeltaan tiskin äärellä. Kuitenkin vasta juhannus saa suomalaiset sulamaan. Dunford kertoo alkoholin maistuvan suomalaisille juhannuksena – oluen lisäksi juodaan virkistävää juomaa, jossa on sekoitettu greippiä ja giniä. Hän myös käy läpi kokkoperinteen ja kertoo kuinka suomalaisnaiset seisovat keskiyöllä alasti järvellä nähdäkseen tulevan aviopuolisonsa – joka sattumalta on yksi niistä humalassa järven halki seuraavalle kokolle uivista …

Lue BBC:n artikkeli tästä linkistä.

This entry was posted in Suomi, Uutiset and tagged , , . Bookmark the permalink.