Matkustamassa Islantiin?

Oletko menossa tai suunnittelemassa matkaa Islantiin? Yksi varteenotettava vaihtoehto Islannissa tapahtuvien aktiviteettien järjestäjäksi on islantilainen Iceland Tours. Iceland Tours järjestää Reykjavikista käsin monenlaisia pakettiretkiä sekä räätälöityjä matkoja. Yrityksen valikoimassa ovat muun muassa opastetut bussiajelut ympäri Islannin, retket katsomaan valaita ja matkat kylpemään Siniselle laguunille. Iceland Tours vuokraa myös autoja ja jeeppejä omatoimisempaan matkailuun, järjestää Reykjavikin kaupunkikierroksia ja varaa lentoja. Reppureissaajalla ei ole omakohtaisia kokemuksia Iceland Toursista, mutta valikoima vaikuttaa kiinnostavalta. Katso lisää täältä.Bluelagoon 300x250

Käytetyt hakutermit:

This entry was posted in Autonvuokraus, Islanti and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.