Omenahotellissa yövyt kesällä kolme yötä kahden hinnalla!

Omenahotellien kesätarjouksena saat yöpyä kolme yötä kahden hinnalla (edullisin yö ilmaiseksi) aikavälillä 4.6.-14.8.2011. Tarjous on voimassa 4.-15.6.2011.

Omenahotelleja on Suomessa kolme Helsingissä, kaksi Tampereella, sekä yksi Jyväskylässä, Turussa, Vaasassa, Seinäjoella ja Lahdessa. Lisäksi myös Tanskan Kööpenhaminassa on Omenahotelli. Varatessasi huoneen saat sähköpostiisi ja tekstiviestinä ovikoodin, jolla pääset sisään hotelliin ja huoneeseen. Hotelleissa ei ole vastaanottoa eikä mitään oheispalveluja. Yleensä hotellin liepeillä on ravintola tai kahvila, joista voi varata erikseen aamiaisen. Hotellihuoneeseen mahtuu 1-4 henkeä ja hinta on sama riippumatta siitä moniko siellä yöpyy. Huoneissa on WC/suihku, jääkaappi ja TV. Budjettimatkailijalle Omenahotelli on hyvä vaihtoehto erityisesti kaveriporukalla. Hotellit sijaitsevat yleensä melko lailla kaupungin keskustassa.

Hyödynnä Omppuhotellin kesätarjous tästä linkistä tai mene alla olevasta mainoksesta suoraan varaukseen:

This entry was posted in Hotellitarjoukset, Suomi and tagged , . Bookmark the permalink.