Hotellitarjous Helsingin Juhlaviikoille

Helsingin Juhlaviikkoja vietetään tänä vuonna 19.8.-4.9.2011. Samaan aikaan kulttuuria tarjoaa mm. Art Goes Kapakka -tapahtuma. Juhlaviikkojen Huvila-teltan esiintyjinä tänä vuonna ovat mm. Allen Toussaint, Lisa Ekdahl, Ron Sexsmith, Carmen Souza ja Von Hertzen Brothers. Lisäksi tarjolla on teatteria, elokuvaa, sirkusta, lastentapahtumia, näyttelyitä ja paljon muuta kulttuuria.

Hotellimaailma tarjoaa Juhlaviikkojen ajan edullista majoitusta Holiday Inneissä, Cumuluksissa, Crowne Plazassa ja Hotelli Seurahuoneella. Kahden hengen huoneen vuorokausihinnat ovat alkaen 69 euroa/yö. Tarjoushinnat ovat voimassa kun näytät voimassa olevan Juhlaviikkojen 2011 tapahtumalipun saapuessasi hotelliin. Käytä varatessasi Hotellimaailman tuotetunnusta HJV2011.

Lue lisää Hotellimaailman tarjouksesta tästä linkistä!

This entry was posted in Alennuskoodit, Hotellitarjoukset, Suomi and tagged , , , , . Bookmark the permalink.