LOT Polish Airlinesilta 10 % alennus lentohintoihin

LOT Polish Airlines on puolalainen lentoyhtiö, jonka avulla on mahdollista matkustaa Helsingistä Varsovan kautta edullisesti moniin eksoottisiin paikkoihin. Esimerkiksi Helsingistä Varsovan kautta Jerevaniin pääsee vuoden loppuun edullisimmillaan 308 eurolla. LOT Polish Airlines kuuluu samaan Miles & More-lentomailihyvitysjärjestelmään kuin Lufthansa, joten LOT:llä lentämällä ansaitset Lufthansan Miles & More -pisteitä.

Nyt LOT tarjoaa 10 prosentin alennuksen lentohinnoista rekisteröityneille LOT:n sivuston käyttäjille. Varaa matkasi ennen 10.9.2011 ja lennä 1.10.-31.12.2011 välisenä aikana niin saat 10 % pois lentohinnasta.

Pääset LOT Polish Airlinesin sivulle tästä linkistä!24032011 finlandia728x90

This entry was posted in Lentotarjoukset, Puola and tagged , , , , . Bookmark the permalink.