KLM alkaa veloittamaan matkatavaroista Euroopan lennoilla – näin vältät maksut

KLM alkaa veloittamaan lähtöselvitetyistä matkatavaroista Euroopan sisäisillä lennoilla 22. huhtikuuta 2013 alkaen. Tekemällä ja maksamalla lähtöselvityksen netissä hinta on 15 euroa molempiin suuntiin. Lentokentällä hinta on 30 euroa. Käsimatkatavaroista ei veloiteta. Ne voivat painaa enintään 12 kiloa ja olla mitoiltaan 55 x 35 x 25 cm.

Miten vältän edellä mainitun maksun?

KLM:n Flying Blue -kanta-asikasohjelmaan liittymällä ei joudu maksamaan tätä lisämaksua. Tämän lisäksi maksuttomalla Flying Blue -kortilla saa pisteitä KLM ja yhteistyökumppaneiden (mm. AirFrance ja Delta) lennoista. KLM:llä on usein reppureissajalle kilpailukykyisiä tarjouksia Eurooppaan, joten kortti kannattaa hankkia.

This entry was posted in Lentomatkailu, Uutiset and tagged , , . Bookmark the permalink.