Airbnb nyt myös Suomessa

Elokuussa 2008 San Franciscossa, Kaliforniassa, perustettu Airbnb toimii nyt myös Suomessa ja suomeksi. Airbnb tarjoaa yksityisille ihmiselle mahdollisuuden vuokrata asuntojaan luotetun sivuston kautta. Asunnon vuokraaja taas pystyy verkkosivuston kautta löytämään yksilöllistä majoitusta ja lukemaan asuntoa koskevia aiempien vuokraajien suosituksia ja mielipiteitä asunnosta. Hintahaitari on budjettikohteista hulppeisiin linnoihin. Airbnb:tä voisi pitää sohvasurffauksen kaupallisena versiona.

Airbnb yhdistää omatoimimatkailijat ainutlaatuisiin matkakokemuksiin kaikissa hintaluokissa yli 38 000 kaupungissa ja 192 maassa. Asiakaspalvelunsa ja kasvavan käyttäjäyhteisönsä ansiosta Airbnb tarjoaa helpoimman tavan muuttaa ylimääräiset neliöt rahaksi ja esitellä niitä miljoonien yleisölle. Airbnbin mukaan sivuston kautta on tehty yli 10 miljoonaa varattua yötä ja siellä on yli 300 000 ilmoitusta eri kohteista ympäri maailman.

Ystäväsi sivustolle kutsumalla saat 19 euron alennuksen ensimmäisestä varauksesta.

This entry was posted in Matkailutieto, Uutiset and tagged . Bookmark the permalink.