Uusi lentoreitti Porista Tukholmaan alkaa helmikuussa

Ruotsalainen Nextjet-lentoyhtiö alkaa lentämään 33-paikkaisella SAAB 340-koneella Kokkola-Pori-Tukholma (Arlanda) -reittiä helmikuussa. Osa lähdöistä Porista jatkaa myös Pietarsaari/Kokkolaan eli myös Pori-Pietarsaari/Kokkolan välin pääsee lentämällä. Yhtiö lentää kolmesta lähtöä kumpaankin suuntaan maanantaista perjantaihin ja yhdestä vuorosta lauantaisin ja sunnuntaisin. Tällä hetkellä Pori-Arlanda-menopaluuhinnat liikkuvat veroineen 150 euron tietämillä.

Lentoja voi varata NextJetin sivuilta. Edullisia Tukholman hotelleja löydät Hotels.comista.

NextJet on Ruotsin suurin paikallinen lentoyhtiö. Se lentää kotimaan kohteiden ja Porin lisäksi Kööpenhaminaan, Maarianhaminaan, Turkuun ja Norjan Sandefjordiin. Yksi yhtiön omistajista on ABBA-muusikko Björn Ulvaeus.

This entry was posted in Lentomatkailu, Suomi and tagged . Bookmark the permalink.