Finnairilla on mahdollisuus lentää huutokaupalla business-luokassa

Finnairilla on mahdollisuus economy-luokan lipulla päästä business-luokkaan mikäli business-luokassa on tyhjiä paikkoja. Kaukolennoille on mahdollisuus saada ostettua luokan korotus voittamalla huutokaupassa. Voit osallistua Finnairin sivuilla huutokauppaan ja saat tiedon 5–7 päivää ennen lähtöäsi mikäli tarjouksesi hyväksytään. Voit palata päivittämään tarjoustasi milloin vain ennen kuin tarjousaika päättyy. Jos tarjouksesi hyväksytään, sinulla on 36 tuntia aikaa ostaa matkustusluokan korotus tai tarjous umpeutuu. Voit maksaa korotuksen rahalla tai rahan ja Finnair Plus -pisteiden yhdistelmällä. Palvelu on saatavilla vain mannertenvälisille lennoille.

Monilla muillakin lentoyhtiöillä on vastaavia menetelmiä käytössä. Huutokauppamahdollisuus on muun muassa SAS:llä, jossa Diamond, Gold tai Silver -kortin omistajilla on parempi mahdollisuus voittaa huutokaupassa upgrade. Lufthansalla tarjouksen voi jättää myOffer-palvelussa.

Halvat lentotarjoukset löydät eBookersin kautta.

Käytetyt hakutermit:

This entry was posted in Lentomatkailu, Lentotarjoukset and tagged , , . Bookmark the permalink.