Me

Reppureissaaja.info on suomalainen kaiken tasoiseen omatoimimatkailuun keskittyvä tieto- ja uutisblogi. Matkailuun liittyvien vinkkien lisäksi kirjoitamme omasta mielestämme lukijoita kiinnostavista maailman tapahtumista. Olemme erityisesti keskittyneet liikkumiseen paikasta A paikkaan B omatoimisesti ja halvalla!

Sivuston ylläpitokustannuksia katetaan mainosrahoitteisesti, mutta Reppureissaaja.info on Bonoa Median omistama alan toimijoista riippumaton nettisaitti.

Toimituskunnalle voit lähettää sähköpostia osoitteella: admin@reppureissaaja.info

Käytetyt hakutermit:

One Response to Me

  1. psykedelia says:

    Moi,

    miten viimeisin tieto tuon Intian on-arrival-viisumin saatavuuden helppoudesta/vaikeudesta? Tarkoitus olisi helmikuun lopussa lentää Delhiin tai Mumbaihin todennäköisesti Katmandusta. Löytyykö koppi helposti ja on-arrival-viisumin saamismahdollisuudesta tiedetään kentällä vai vieläkö samanlaista säätöä kuin aiemmin kuulemma ollut?

    Minkälaista lappua pitäisi olla esittää koneeseen noustessa Nepalissa, kun ei viisumia ole? Tuo linkki “lisätietoa lentokenttäviisumista” ei näköjään toimi. Riittääkö tulostettu selitys joltain sivulta mikä on on-arrival-viisumi ja kuinka sen voi saada?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *