Halvat lennot: Lentojen varaaminen internetistä

Lentojen varaaminen on helppoa nykyaikana ilman matkatoimiston apua. Monet netin lentovaraussivustot hakevat haluamallesi reitille automaattisesti halvimman hinnan. Usein, jos matkasuunnitelma sen mahdollistaa, kannattaa kokeilla eri päiviä, usein yhden päivän ero matkasuunnitelmassa tarkoittaa satojen eurojen eroja hinnassa. Reppureissaaja.info suosittelee lentojen varaamiseen mm. ebookers.fi:tä. Ylläpito on käyttänyt ebookers.fi:tä jo sen perustamisesta vuodesta 1999 alkaen, yhtiö on erittäin luotettava ja sen kautta pääsee käsiksi erityisesti suomalaisille räätälöityihin matkatarjouksiin.

Lennon varaaminen onnistuu antamalla lähtö- ja määränpääkenttä, päivä ja matkustajien määrä sekä mahdolliset lisäkriteerit. Tämän jälkeen lentojen hakukone listaa eri yhtiöiden tarjolla olevat lennot. Näissä kannattaa kiinnittää huomiota vaihtojen määrään sekä lentoaikaan. Joskus pari tuntia lyhyempi lento ei tule kuin jokusen euron kalliimmaksi. Ebookersin sivuilla kannattaa lukea aktiiivisesti “Tarjoukset”-välilehdeltä lento- ja hotellitarjouksia.

Ebookers.fi lähettää kaikki lentoliput sähköisinä e-lippuina. E-lippua ei voi hukata, sitä ei voida varastaa eikä unohtaa muiden saataville. Lähtöselvitys onnistuu etukäteen internetissä, kännykällä tai lentokentällä self-service automaatilla. E-lipussa voi olla tunnisteena matkustajan luottokortti tai lentoyhtiön mailinkeräyskortti. Tunnisteena toimii myös varaustunnus ja/tai henkilöllisyystodistus. E-lippu on hyvä tulostaa matkalle mukaan ja erityisesti Yhdysvaltoihin matkustettaessa e-lippu tulee olla mukana, sillä maahantuloviranomaiset vaativat todisteen jatko- tai paluumatkasta. Matkustajan velvollisuus on huolehtia tarvittavista matkustusdokumenteista, kuten passista ja mahdollisesta viisumista.

Etsi halpoja lentoja ja varaa lentosi ebookersilta klikkaamalla banneria:

Halvinta lentoa etsiessä kannattaa kokeilla muitakin hakukoneita. Muita suositeltavia lentohakukoneita ovat:

Supersaver

Seat24

eTicket.fi

Klikkaa eticketiin tästä

Käytetyt hakutermit:

One Response to Halvat lennot: Lentojen varaaminen internetistä

  1. Pingback: Kiinnostaako sinua äkkilähdöt, halvat lennot ja halvimmat matkat? | omatoimimatkaajan tietopaketti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *